Laatste berichtje uit De Noord...
Door: Sander Mooij
Blijf op de hoogte en volg Sander
07 Januari 2006 | Nederland, Heerhugowaard
Van slapen zal straks toch wel niet veel komen vanacht en ik ben ook niet echt moe. Paar biertjes op en de laatste mensen tabee gezegd. Zoals het Sander betaamt moet ie alles op het laatste moment doen, zo ook het definitief inpakken van z'n zooi. M'n tas is nu zo'n 15 kilo en dan heb ik nog vrij veel handbagage. Geen flauw idee of ik nu echt de goeie dingen mee heb genomen. Maar dat zien we daar wel. Het komt wel goed denk ik. Ik heb een beetje het ouderwetse deadline gevoel, dan stijg ik altijd een beetje boven mezelf uit. Dan kom ik ondanks heel veel aan m'n hoofd en tijdsdruk tot een soort van rust en zie ik alles helder. Altijd handig op dit soort momenten. Maar goed ik ga nog een keer m'n checklisten (van internet geplukt) na of ik echt niks belangrijks vergeten ben en dan ruim ik het nog een klein beetje op, want op dit moment is het nog 1 grote bende hiero. En daarna maar wat proberen te slapen.. Ajuus!
07 Januari 2006 - 08:54
Marianne:
Hee Senders.. je bent aan het vliegen op dit moment! je eerste vlucht!
Spannend!!!
X marianne